Sajnáljuk, de jelenleg egyetlen termék sem található ebben a kategóriában. Valószínűleg feltöltés alatt. Kérjük, nézzen vissza később!

A mintákon bemutatott és a szállításra kerülő termékek színe között tónuseltérés lehetséges!

A bambusz tekercsek sokszínű felhasználásáról

A természetes alapanyagú díszítő elemek mindig is kedvelt darabjai voltak otthonainknak, hiszen kiválóan alkalmasak a hangulatos környezet megteremtéséhez. A bambusz ftekercs mind stílus, mind pedig élettartam tekintetében remek választás lehet bárkinek, aki időtálló díszítő vagy esetleg funkcionális elemekkel szeretné ellátni otthonát.

A bambusz tekercseket sokféleképpen lehet felhasználni, mivel két különböző típus áll rendelkezésre. A textil hordozóra ragasztott típus kiváló falburkolat lehet, amelyet használhatunk a már megunt lambéria helyett, akár a lakásunkban, de közintézményekben is, hiszen felületének kopásállósága a tölgyfáéhoz hasonló. Emellett használhatjuk ajtóbetétként, nyíló – és tolóajtóban is egyaránt. A cérnák segítségével egymás mellé sorolt pálcákból készült bambusz tekercsek árnyékolóként, vagy légáteresztő képességük miatt szennyes tartó, vagy cipőszekrény ajtó betéteként is használhatók. Határt kizárólag a fantázia szab a bambusz tekercsek felhasználásában, hiszen a leeső, megmaradó darabok például kiválóan alkalmasak tányéralátétnek is. Ha minőségi és dekoratív bambusz tekercsek széles kínálatából szeretné kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb darabot, bátran válogasson kínálatunkból!

Bambusz tekercs a lakásban

A bambusz termékek nagy népszerűségnek örvendenek napjainkban a lakberendezés világában. Ezek a kiegészítők keleties hatást csempésznek az otthonokba, miközben roppant praktikus megoldásként is funkcionálnak.

De miért is érdemes bambusz tekercset vásárolni?

– Ez a termék felhasználható bambusz rolóként, amellyel megoldható az árnyékolás a lakásban. Tartós, de könnyen pótolható darab, amelynek tisztítása is egyszerű.
– A térelválasztásban is nagy segítség lehet. Akár bambusz rolóként használva, vagy éppen keretbe feszítve könnyen leválaszthatók vele kisebb-nagyobb terek a helyiségekből, akár a praktikumot szem előtt tartva, akár csak az enteriőrt színesítenénk vele.
– Különféle díszítésekhez, keleties dekorációk kialakításához is hasznos elem.

Szeretne Ön is bambusz rolót a lakásába, vagy épp támadt egy remek ötlete, hogy miként lenne még érdemes felhasználni a bambusz tekercseket? Akkor tekintse meg választékunkat, hiszen változatos termékpalettával várjuk! Rendeljen tőlünk bátran Ön is!

Bambusz tekercseket a teraszra!

Mindenki szereti környezetét csinosítgatni, szépíteni, mindig a tökéletes végeredményre törekszünk. Teraszunk stílusát is különböző kellékek segítségével erősíthetjük meg, ezzel kapcsolatban széles termékkínálat áll rendelkezésünkre, melyek között népszerű megoldás a bambusz tekercs, amit igazán sokoldalúan használhatunk fel.

A bambusz tekercsekkel teraszunkat is különböző módon díszíthetjük, felhasználása széles skálán mozog, és az, hogy végül milyen funkciót fog betölteni, az csakis tőlünk függ. Falat, tárolót is burkolhatunk vele. Ám fontos szem előtt tartani, hogy a tekercseket csak fedett helyre célszerű helyezni, ahol eső, locsolóvíz a bambuszfelületet nem áztatja, víz a lamellák végét nem éri (ott a kapillárisokon bejutva megduzzasztja a széleket)!

Sokan kedvelik, hiszen a teraszra elsősorban természetes alapanyagból szeretünk választani különböző kiegészítőket, és a bambusz tekercsek természetes alapanyagokból állnak össze.

Egy bambusz tekercs bármelyik otthonba kiváló választás, hiszen sokoldalú felhasználhatóságának köszönhetően nem kell drága dekorációs és takarásra alkalmas kiegészítőket választani, a bambusz tekercsek a kettőt ötvözik!