A FENTI KÉPEKRE KATTINTVA TUD ANYAGTÍPUST, ILLETVE AZON BELÜL PERFORÁCIÓS MINTÁT ÉS TÁBLAMÉRETET VÁLASZTANI!

Egy kis segítség:
Grezzo3 – 3 mm vastag, nyers, perforált keményfarost lemez (HDF), színe sötét barna, frontoldala sima, hátoldala érdes. Alapozást, festést igényel.
Grezzo4 – 4mm vastag, Nyers, perforált farost lemez (MDF), színe világos barna, mindkét oldala sima. Alapozást, festést igényel.
Laccato – Frontoldalán színnyomással festett keményfarost lemez alapanyag (HDF) perforálva, hátoldala sima.
Legno Perforált keményfarost lemez (HDF), mindkét oldalán felületkezelés nélküli valódi fafurnér.

A webáruházunkban kiválasztható perforáció mintákon felüli teljes, rendelhető mintaválaszték, valamint a perforációk paraméretei megtekinthetők a Locatelli perforációk technikai adatlapja tájékoztató anyagunkban (ld. Információk/Letölthető dokumentumok).

Az ár az anyagtípus és a táblaméret függvényében változik, a perforáció azt nem befolyásolja.

Szeretne valami különlegeset az otthonába? Megtalálta!

Számtalan különféle dekorációs lehetőség létezik, melyekkel szebbé lehet varázsolni egy lakást, de talán egyik sem nyújt annyi variációs lehetőséget, mint a sokoldalúan alkalmazható perforált farostlemez, amely lehetőségek egész tárházát nyitja meg a kreatív lakásberendezés terén.

Azoknak, akik még csak most ismerkednek a témával, íme néhány tipp!

A perforált farostlemez előnye, hogy megfelelő felületkezeléssel szinte bármely helyiségben felhasználható. Lehet belőle szekrényajtó – nyíló vagy toló változatban, fel lehet használni fűtőtestek eltakarására, amelyek így már illeszkedni tudnak egy szépen berendezett szoba enteriőrjéhez, de álmennyezetként és faburkolatként is használhatjuk. Ezekben az esetekben megfelelő rétegrend alkalmazásával hangcsillapítás is elérhető, amivel a nagyobb terek, vagy akár hangstúdiók visszhang-mentesítése érhető el. Mivel a perforált farostlemez szellőzése kiváló, ezért bárhol használhatjuk, ahol különböző légtechnikai, vagy egyéb gépészeti berendezések esztétikus eltakarása a cél, a megfelelő légáramlás biztosítása mellett.

Szeretné Ön is élvezni a perforált farostlemez előnyeit és különleges mintákkal díszíteni otthonát? Nézzen körül nálunk, és rendeljen bátran!

Dobja fel üzlethelyiségét perforált farostlemezekkel!

Egyes éttermekben vagy kávézókban a meghitt hangulatot és a megfelelő diszkréciót az asztalok közötti elválasztás hivatott biztosítani. Erre a célra számos eszköz alkalmas, de ha igazán megfelelő megoldásra van szükségünk, akkor a perforált lemezek kiváló választást jelenthetnek!

A perforált farostlemezek hatalmas előnye, hogy kellemes hangulatot árasztanak, és képesek remek megjelenést kölcsönözni a vendégtérnek. Továbbá képesek úgy elválasztani egymástól a különböző asztalokat, hogy az embereknek még sincs bezártság érzete. Ez a különböző méretű és formájú lyukaknak köszönhető, melyek nem hagyják, hogy a farostlemez gátat szabjon a fénynek vagy a hangnak. Perforált farostlemezekkel lefedhetjük a radiátorokat is, így nem csak elválasztásra vagy díszítésre alkalmasak, ezzel egységes és nem utolsó sorban egyedi megjelenést adhatunk vendéglátó helyiségünknek!

Vásároljon nálunk perforált farostlemezeket! Termékeink között biztosan megtalálja az Önnek leginkább tetsző darabot, ami méltó dísze lesz éttermének vagy kávézójának!