PERFORÁLT FAROST LEMEZEINKET MEGRENDELÉS ALAPJÁN GYÁRTJUK!

Tekintse meg perforált lemez kínálatunkat!

Miért jó a radiátor burkolat?

Önt is zavarja, hogy megbontják a lakás belső terének látványát a fűtőtestek? Jó lenne valamivel eltakarni, de nem találta még meg a tökéletes megoldást? Mi tudjuk, hogy mi segíthet a problémán!

Perforált lemezeinkből olyan radiátor burkolat készíthető, amely segít Önnek abban, hogy eltüntesse a nemkívánatos látványelemeket. Mivel fontos, hogy a hőt áteressze az anyag, amellyel elfedi a fűtőtestet, így a perforált lemezeknél jobb megoldást keresve sem találhat! Egyszerre szép, biztonságos és nem gátolja a meleg levegő áramlását sem a helyiségben.

A radiátor burkolathoz nálunk vásárolható perforált falemezek – vagy igény szerint a perforált alulemezek – kiváló minősége a biztosíték arra, hogy valóban szép és tartós lehet a végeredmény. Nem kell megszoknia, hogy bizonyos tárgyak funkciójuk miatt kilógjanak az elképzelései közül! Keressük meg inkább együtt a jó megoldást! A radiátor burkolat kivitelezésében is segítségére tudunk lenni.

Szeretne Ön is perforált lemezt vásárolni, hogy lakását még szebbé tehesse? Akkor nézzen szét kínálatunkban, és rendeljen bizalommal termékeink közül! Nem fogja megbánni döntését!

Az egyszerűbb és praktikusabb prezentálás érdekében

Manapság, ha egy üzlet kialakításáról van szó, fontos néhány szempontot figyelembe venni azért, hogy mind az eladók, mind a vásárlók dolgát megkönnyíthessük, illetve egyedi megjelenést kölcsönözhessünk a boltnak. A perforált lemezek tökéletes megoldást kínálnak arra, hogy különleges és megfelelő rendszerező és prezentáló felületet alakíthassunk ki. A natúr farost anyagú perforált lemezek (Grezzo) tetszőleges színre fújhatók le, a lakkozott frontoldalú táblák (Laccato) felületkezelés nélkül építhetők be, a valódi fafurnér felületű perforált lemezek (Legno) pedig olajozás, lakkozás vagy pácolás után biztosíthatnak igazán szép és igényes hátteret a termékeknek.

Sokan a perforált lemezt csak barkács-, vagy hasonló tematikájú boltban tudják elképzelni, pedig egy kis kreativitással bárhol könnyedén kamatoztatható.

– Cipő bolt – Akár a farost-, akár a fémlemezt választjuk, pár polc vagy rúd segítségével könnyedén cipő tárolóvá alakíthatjuk ki, ezzel érdekesebbé téve az üzlet megjelenését.
– Ruhabolt – A perforált lemezbe könnyedén felszerelhetőek akasztók, melyekre fogason lógatva, vagy egyéb módon is elhelyezhetjük a ruhákat.
– Ékszerbolt – Talán ebben a tematikában az egyik legcélszerűbb a perforált lemez kialakítást választani, hiszen ennek segítségével könnyedén prezentálható az aktuális kínálat.
– Mobil bemutatóállvány – Vásárokra, fesztiválokra egyszerűen szállítható és felállítható, összecsukható szerkezetet lehet készíteni perforált farostlemezből.

Minőségi és egyedülálló perforált lemezekért keressen minket bizalommal, és varázsolja üzlete megjelenését különlegessé!

A legújabb lakásdekorációs trend 2017-re

Mint az élet számos területén, úgy a lakberendezésben is évről-évre megjelennek bizonyos trendek, melyek uralkodóak az adott időszakban. A különleges megoldások időről-időre beszivárognak az alap stílusokba, így téve őket egyedibbé.

Idén a minimalizmus legfőbb kiegészítő eleme a perforált lemez lesz, mely akár kisebb felületként, akár egy egész szobafalat lefedő elemként is megjelenhet. A perforált lemez legfontosabb előnye, hogy már önmagában is kiváló dekorációs platformként szolgál, ráadásul könnyedén alakítható, formázható és kiegészíthető.

A perforált lemezek számos különböző változatban megtalálhatóak, de akár alakíthatóak is saját ízlésünknek megfelelően. Idén a fa árnyalatai hódítanak, így azokat érdemes naturálisan hagyni, az alumínium kialakítást pedig fehérre, homok színűre vagy piszkos rózsaszínűre festeni. A perforált lemezt önmagában is alkalmazhatjuk, de kialakíthatjuk polcnak, vagy virág tárolónak, illetve számtalan más formában.

Ha Ön is szeretne az aktuális trendeknek megfelelő lakásdekorációt kialakítani, minőségi perforált lemezért keressen minket bizalommal!

Mobil paraván: a perforált farostlemezben rejlő lehetőségek

A perforált farostlemezek nagyszerűsége abban áll, hogy bár első látásra egy vékony falemezről van szó, mégis rengeteg elem kialakítható belőlük. Megfelelő felületkezeléssel a lakás bármely pontján és helyiségében fel lehet használni a perforált lemezeket a díszítéstől a térelválasztásig. Így készülhet a valódi fafurnér felületű perforált farostlemezből például mobil paraván is, amit lakkozással, olajozással vagy antikolással saját ízlésünknek megfelelően alakíthatunk ki.

A hálószobában fontos a meghitt és intim hangulat kialakítása. Ez az a hely, ahová nem engedünk be akárkit, ahol a legprivátabb terünket alakítjuk ki. A magánszféra szentélye a hálószoba, amit megosztunk partnerünkkel, ahol reggelente ébredünk, készülődünk, ahol álmokat szövünk, tervezgetünk.

Egy mobil paraván segítségével még intimebbé tehetjük ezt a helyiséget is. A perforált farostlemezek könnyedén felszerelhetőek és összeállíthatóak. Könnyűek, egyszerű a mozgatásuk és számtalan díszítési lehetőséget is magukban rejtenek. Öltözködéshez, egy kis intim tér elkülönítéséhez, védelemként a napfény ellen is használhatóak, ha pedig nincs rájuk szükség, egy mozdulattal elrejthetőek.

Keressen minket bizalommal, és használja fel perforált farostlemezeinket lakberendezéshez is!