Tudjon meg többet a HOMAPAL mágneses dekorlemezekről! Letölthető dokumentumaink közt megtalálja a tudnivalókat.

A HOMAPAL dekorlemezek , köszönhetően a folyamatos fejlesztésnek, az aktuális piaci trendeknek megfelelő széles választéknak – fém, furnér, bőr és mágneses táblák – szinte határtalan lehetőséget kínálnak a kreatív és a hagyományos megoldások területén.
A HOMAPAL dekorlemezek tömeges bútorgyártásra és egyéni felhasználásra is alkalmasak, úgymint szállodák, bárok, éttermek, hajók, üzletek, egyéb közösségi terek berendezésére, díszítésére.
A HOMAPAL dekorlemezek valódi alumínium, vörösréz, sárgaréz és rozsdamentes acél felületekkel, valamint bőrrel és fával kombinálva is készülnek. A termékcsaládot a színek intenzitása, valamint a kézzel mintázott felületek teszik különlegessé. Minden egyedi minta harmonizál a többivel.
Az alumínium, vörös- vagy sárgaréz felületű HOMAPAL dekorlemezeket elsősorban függőleges felületekre ajánljuk– csak egyedi esetekben vízszintes felületekre. A rozsdamentes acéllaminátokat viszont vízszintes felületekre is lehet használni. A termékek nagy páratartalmú helyeken csak korlátozott mértékben használhatóak.
A HOMAPAL dekorlemezek a többi normál nagynyomású laminátokhoz (HPL) hasonlóan, karbidhegyű megmunkáló szerszámokkal fűrészelhetőek, fúrhatóak, marhatóak.
A HOMAPAL dekorlemezek hagyományos alapanyagra hagyományos ragasztókkal ragaszthatóak, illetve olyan ragasztókkal, amelyeket normál HPL-ekhez is használnak.