Youtube
Blogger
Twitter
Tweet
Pinterest
Google+

BambooshopTermészetes hangulatú otthon a bambusz segítségével

Napjainkban virágkorát éli a természetes hatású anyagok használata a lakásban. Mivel a legtöbb ember jobban érzi magát egy olyan helyiségben, ahol nagy hangsúlyt kapnak a természetes (vagy ahhoz hasonlító) anyagok, egyre népszerűbb lett a bambusz tapéta, vagy a bambusz roló.

Az otthon az a hely, ahol a legkényelmesebben, legkomfortosabban kell éreznünk magunkat, ezért mindenképpen nagy hangsúlyt érdemes fektetni a berendezésre. Cégünk bambusz tapéták forgalmazásával is foglalkozik, amely már a falakat is természetessé varázsolja. Elegáns és mégis különleges hatást kölcsönöz a szobának, emellett könnyen és gyorsan – a hagyományos tapétáknál megismert technológiával – helyezhető fel a falakra. A bambuszt használhatjuk egyszerűen falvédőként is, ha ezen a területen is ragaszkodunk a hagyományosabb anyagokhoz. A textil hátoldalú bambusz tekercseink a tapétákhoz hasonlóan közvetlenül a falra ragaszthatók. Másik népszerű termékünk, a bambusz roló segítségével pedig könnyedén szabályozhatja a lakásba bejutó fény mennyiségét.

Ha bambusz tapétát szeretne vásárolni, forduljon hozzánk! Munkatársaink készséggel segítenek a felmerülő technológia kérdések megválaszolásában is!

Egy csipetnyi természetesség: bambusz tapéta

Napjainkban szerencsére már nem kell az ideális tapéta felkutatására hosszadalmas időt szánni, ha a természet színeit szeretnénk otthonunkban viszontlátni. A bambusz tapéta alapanyagában magában hordozza a természetet, így tökéletesen ideális arra, hogy a lakás minden szegletét díszítse.

A természetes alapanyagok népszerűségének egyik oka az időállóság, ezért jöhet megannyi új divat hullám, észre fogjuk venni, hogy a bambusz tapéta stílusán nem fog az idő.

A falat díszítő tapéta egyik legfontosabb feladata, hogy kellően tudjon lélegezni, hiszen egy rossz minőségi tapéta alatt könnyen kialakulhat a penész, amely az egészség károsító hatásai mellett esztétikailag is rosszul mutat. Mivel a bambusz tapéta hordozó rétege egyszerű papír, felülete pedig természetes alapanyag, ezért kevésbe zárja el a levegőt a faltól, így jelentősen csökken a penész kialakulásának lehetősége.

Ha Ön is azt szeretné, hogy családi otthona meleg és természetes színekben pompázzon, akkor tekintse meg bambusz tapétáink kínálatát és bátran lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!

Google Plus