Újdonságok a perforáció választékunkban

A valódi fafurnérral borított, a színes és a nyers farost táblákból készülő perforált lemezeink sok éve ismert és használt motívumaiból álló perforáció választékát kibővítettük.

A belső térben a minta többféle funkciót is betölthet. Lehet hangsúlyos elem, és háttérként is szolgálhat. A falon, térelhatárolón, tolóajtón, bútorokon alkalmazott rajzolatok befolyásolják a szoba hangulatát, így a perforált lemez mintájának kiválasztásánál a helyiség rendeltetése is meghatározó.

A nagy, feltűnő minták intenzívek, az apró minták kevésbé hívják fel magukra a figyelmet.

A farostlemezek hagyományos, jellemzően apróbb léptékű, ismétlődő motívumokból álló perforáció választékát kibővítettük. Így több a lehetőség domináns részletek, felületek létrehozására.

Az új, nagyobb léptékű, középpontosan szimmetrikus, stilizált növénymotívumokat megjelenítő perforációk, mint a HANNA, a DAISYPOP, a LILY, az ERBE vagy a FARFALLE

Hanna
Locatelli Laccato Krono101 Fehér Daisy Pop
Daisy Pop
Locatelli Laccato Krono101 Fehér Lily
Lily
Locatelli Laccato Krono101 Fehér Erbe
Erbe
Locatelli Laccato Krono101 Fehér Farfalle
Farfalle

 

 

 

 

 

a vintage, a romantikus vagy a keleti hangulatba is jobban beilleszthetők. Ugyanakkor a szintén divatos natúr, letisztult és természetes stílus mutatós kiegészítői is lehetnek. Ezen kívül, a többségükre jellemző nagyobb áttörtségnek köszönhetően ideálisak például térelhatároló falak és ilyen szerepű egyéb bútorok beépített elemeként, ahol nem az átláthatóság megakadályozása feltétlenül a cél, hanem csak a jelzés értékű megállítás, a tekintet vezetése vagy intim terek létrehozása.

Az eddig is rendelhető szimmetrikus, raszteres pöttyös minták mellett most térhatású és asszimmetrikus lyukmintákat is feltettünk a perforációk palettájára. A VEGA, az ARIEL vagy a játékos hangulatú SODA a modern és a retró berendezéshez is illik.

Locatelli Laccato Krono101 Fehér Vega
Vega
Locatelli Laccato Krono101 Fehér Ariel
Ariel
Locatelli Laccato Krono101 Fehér Soda
Soda

 

 

 

 

 

A szögletes minták kedvelői megtalálhatják az új perforált lemezek között az előző buborékjellegűek négyzetes megfelelőit: a térhatású TITAN és az absztrakt ODIN fantázianevű paneleket.

Locatelli Laccato Krono101 Fehér Titan
Titan
Locatelli Laccato Krono101 Fehér Odin
Odin

 

 

 

 

 

Erbe
Lily
Farfalle

 

 

 

 

 

 

 

Mind a tíz perforáció minta rendelhető az összes választható anyagtípusban és az ezekhez tartozó táblaméretekben. Nézze meg webáruházunkban! Ön megadja a perforáció nevét, az anyagtípust és a táblaméretet, mi pedig elkészítjük Önnek a kért perforált farostlemez táblát. A legyártott táblát személyesen is átveheti budaörsi értékesítési irodánkban, de szükség esetén a házhoz szállítását is kérheti.

Beépítési ötleteket galériánkban talál!