Újdonságok a perforáció választékunkban

Locatelli perforált farostlemez Legno juhar Farfalle

A valódi fafurnérral borított, a színes és a nyers farost táblákból készülő perforált lemezeink sok éve ismert és használt motívumaiból álló perforáció választékát kibővítettük. A belső térben a minta többféle funkciót is betölthet. Lehet hangsúlyos elem, és háttérként is szolgálhat. A falon, térelhatárolón, tolóajtón, bútorokon alkalmazott rajzolatok befolyásolják a szoba hangulatát, így a perforált lemez […]

Van megoldás a fal penészesedése esetében

Bútorhátlap perforálás Losanga minta

A fal penészesedése sokaknak okoz problémát, legyen a ház vagy lakás akár új, akár régi, családi ház vagy panel. Az sem gátolja meg a penész kialakulását, ha szigetelt a fal, ha korszerűek a nyílászárók. De mivel az egészségünkre veszélyes lehet, megoldást kell találni rá.

Mire és hogyan használhatók a bambusz tekercsek?

Potenciális vásárlóinkban gyakran megfogalmazódik a kérdés, hogy szép a termék, tetszik, de hogyan fogom tudni megvalósítani az elképzeléseimet, elég ügyes vagyok-e ahhoz, hogy házilag elkészítsem belőle, amit szeretnék. Az alábbiakban arról lesz szó, milyen típusú bambusz tekercseket forgalmazunk, és azokat hogyan lehet megmunkálni, ragasztani, színezni.

Egészségtudatosság a tapétázásban?

Az egészségtudatosság egyre nagyobb trend a táplálkozásban. De miért ne lehetne az a lakásdekorálásban is? Ahogy az sem mindegy, mit eszünk meg, nem hagyható figyelmen kívül az sem, hogy mi vesz körbe minket otthonunkban, munkahelyünkön. Éljenek a természetes anyagok!