Újdonságok a perforáció választékunkban

Locatelli perforált farostlemez Legno juhar Farfalle

A valódi fafurnérral borított, a színes és a nyers farost táblákból készülő perforált lemezeink sok éve ismert és használt motívumaiból álló perforáció választékát kibővítettük. A belső térben a minta többféle funkciót is betölthet. Lehet hangsúlyos elem, és háttérként is szolgálhat. A falon, térelhatárolón, tolóajtón, bútorokon alkalmazott rajzolatok befolyásolják a szoba hangulatát, így a perforált lemez […]

Penész elleni védekezés Locatelli perforált lemezzel

Bútorhátlap perforálás Losanga minta

Mitől alakul ki a penész? A levegő mindig tartalmaz valamennyi vízgőzt. A lakásokban az életvitelnek köszönhetően az ott lakók állandóan párát fejlesztenek, például főznek, tisztálkodnak, lélegeznek, növényeik vannak. Így a fűtött épületben a levegő rendszerint több nedvességet tartalmaz, mint a külső levegő.

Bambusz tekercsek és felhasználásuk

A bambusz tekercseknek két típusát különböztetjük meg: 1. Textil hordozóanyagra felragasztott bambusz lamellákból álló tekercsek Ezeknek csak az egyik oldala használható, ezért elsősorban falburkolat, toló- és nyílóajtó betétek valamint kis forgalmú terek padlóburkolataként kerülhetnek felhasználásra. 2. Cérnaszálakkal egymás mellé sorolt bambusz pálcákból álló tekercsek Mindkét oldaluk felhasználható, ezért árnyékolók, térelválasztók és paravánok gyártásához is alkalmasak.

Fűszövet és bambusztapéták a természetesség jegyében

Néhány szó a fűszövet és bambusz tapétákról… A fűszövet és bambusz tapéták természetes alapanyagú falburkolatok. A gyártás kézművesipari módszerekkel és speciális egyedi festési eljárással, a színek széles palettájának felhasználásával történik. A gyártási eljárásból és a felhasznált természetes alapanyagokból adódóan lehetnek szabálytalanságok mind a szövésben, mind a színezésben.